Güllüce Mollakamer Mevlana Anaokulu
Güllüce köyü
4763112011

VİZYON

Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

MİSYON

Yenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen, spor yapan, akademik anlamda donanımlı ingilizceye hakim değerlerimize hakim ve kendini ifade edebilen, ne istediğini bilen, tüketen değil, üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermektir.

Normal Öğretim

kaloriferli

Öğretmen servisi ilçeden sağlanmaktadır.

il merkezine 55 ilçe merkezine 17km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Güllüce ve Mollakamer köyleri arasında yer almaktadır. Ortaokulla aynı bahçede ilkokulun karşısında bulunmaktadır.

Üç derslik toplamda 75 öğrenci kapasitelidir.